Uncategorized

Sensordun, Erdal & John’ dan The Revelotion Kombinesi

05.01.2022
PAEEK – APOEL Maç Tahmini
Kıbrıs 1. Division Liginde 15. hafta PAEEK – APOEL karşılaşması ile beraberiz. 12 takımın yer aldığı ligde 12 puan ile sondan 2. sırada bulunan PAEEK takımının 3 galibiyeti, 3 beraberliği ve 8 mağlubiyeti bulunuyor. Attığı 11 gol ve yediği 22 golle en fazla gol yiyen 2. takım ve en az gol atan 3. takım konumunda yer alıyorlar. Son 5 lig karşılaşmasında sadece 1 galibiyeti bulunan takım alt sıralardan kurtulma çabasında. Son 5 lig karşılaşmasında art arda 4 beraberlik ve 1 galibiyet elde eden APOEL takımı 20 puanla puan cetvelinde 6. sırada yer alıyor. Son lig maçında İlk yarısı 1-1 biten Omonia Nicosia karşılaşmasından 4-2’lik galibiyetle sahadan 3 puan alan taraf oldular. Tercihim “APOEL” kazanır şeklinde olacaktır.
MS :MAÇIN GALİBİ APOEL

BETNANO ORANI :   1,35

SAAT :    20:00  

Sen Sordun

Beşiktaş – Antalyaspor Maç Tahmini
Beşiktaş lige havlu attı desek çokta yanlış olmaz diye düşünüyorum. Daha ligin yarısı bitmiş olsa da oynanan futbola bakılınca 16 puanlık farkın kapanması biraz futbol mucizelerine bağlı gibi gözüküyor. Şampiyonlar Ligi’nden alınan kötü sonuçlarla beraber bu sezon bir kayıp yıl olarak geçebilir en azından müzeye götürülecek bir kupa sezonun kalan yarısına moralli bir giriş için en uygun anahtar gibi duruyor. Antalyaspor ligde inişli çıkışlı bir grafik çiziyor bu sene bir çok ekip üç büyüklerin işini zorlaştırdı Antalya bu çıkışı yapan ekiplerden değil. Beşiktaş’da çok sayıda eksik olsa da ana parçalardan çok büyük bir kayıp yok ve tüm gücü ile sahada olacaklar ben siyah beyazlı ekibin 90 dakika sonunda kupayı müzesine götüreceğini düşünüyorum.
MS: Beşiktaş Kazanır
BETNANO ORANI:   1.74
Maç Saati:  20:45
Johnwall21


Chelsea – Tothenham Maç Tahmini
EFL Cup’ta güzel bir eşleşme bizleri bekliyor. Chelsea, Tothenham karşısında tur arayışında olacak. Chelsea en son ligde evinde Liverpool’u ağırlamış ve bu karşılaşma 2-2’lik beraberlik ile sonuçlanmıştı. Tothenham ise Watford karşısında çok üstün bir oyun oynamasına rağmen maçı ancak son dakikada bulduğu gol ile 1-0 kazanmayı başarmıştı. Thomas Tuchell ile oyun anlamında üst düzey bir görüntü çizen Chelsea oynanan eğer bir lig mücadelesi olsaydı benim net favorim olacaktı. Fakat İngiltere kupası mücadelesine mutlaka az da olsa rotasyonla çıkacaklardır. Şampiyonlar ligi mücadelesinin başlaması ve ligde ki yoğun tempo sebebiyle bu mücadeleye Thomas Tuchell’in ideal 11 ile çıkmayacağı düşüncesindeyim. Bu sebeple Tothenham’ında Chelsea karşısında gol bulmasını bekliyorum. Tercihim ” Karşılıklı gol var. ” şeklinde olacaktır. Herkese bol şans dilerim.
MS:  KARŞILIKLI GOL VAR
BETNANO ORANI:    1.70
Maç Saati:  22:45
ErdalTZLR



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir