Bahis Tahminleri

Cankat Öztürk, mBARAN & Superturkishman Kuponları

18.01.2023
Ankaragücü – Beşiktaş Maç Tahmini
Süper Ligde bir türlü istikrar yakalayamayan Ankaragücü, son mücadelesinde Adana Demirspor deplasmanından 3-1 mağlubiyet ile ayrıldı. Açıkçası oynadıkları oyuna baktığımızda hiç de hak etmedikleri bir mağlubiyet ile sahadan ayrıldıklarını söyleyebilirim. Ligde son 3 müsabakasından 9 puan toplayan Beşiktaş, zirve yarışından kopmamaya çalışıyor. Son olarak Konyaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ettiler. Aldıkları galibiyet ile 32 puana ulaştılar ve ligde Trabzonspor’un önünde averaj ile 5. sırada yer aldılar. Ayrıca 1 maçlarının da eksik olduğunu belirtelim. Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in gelmesi ile hücumda üretkenlik arttı. Fakat savunmada hala basit hatalar yapılmaya devam ediliyor. Müsabakada karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyorum.
MS: KARŞILIKLI GOL VAR

BETNANO ORANI:   1.61

Maç Saati:  17:45

Cankat Öztürk

18.01.2023
Crystal Palace – Manchester United Maç Tahmini
İngiltere Premier Ligde Crystal Palace oldukça sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Son 5 maçta 4 kez kaybettiler yine de düşme hattından oldukça uzak konumdalar. İlk 5 içerisinde hedefleri olduklarını söylemek güç tabi ki. Ligi orta sıralarda tamamlamak onlar için yeterli olacaktır gibi gözüküyor. Öte yandan Cristiano Ronaldo ayrılığı sonrası adeta küllerinden doğmuş bir Manchester United görüyoruz. Son 5 maçtır kazanıyorlar. Özellikle son maçta şehrin zirve takımı Manchester City’i mağlup ederek adeta biz daha ölmedik mesajı verdiler ve etkileyici oyunla Manchester City’i belki de şampiyonluktan ettiler. Arsenal’le puan farkı 9 oldukça zor kapanması ama daha uzun bir maraton var. Manchester United düşüşteki rakibi karşısında çıkışını sürdürür.
MS:   MAÇIN GALİBİ “MANCHESTER UNITED”

BETNANO ORANI: 1.83

Maç Saati: 23:00

mBARAN

18.01.2023
Ümraniyespor – Trabzonspor Maç Tahmini
Ziraat Kupasının son 16 turunda Ümraniyespor evinde Trabzonspor’u ağırlayacak. Ligde 14 puan ile son sırada yer alan Ümraniyespor son maçında rakibi İstanbulspor’a kendi evinde kaybetti. Son 4 maçta biraz kıpırdandıktan sonra rakiplerine kendi evinde yenilmeleri şok etkisi yarattı. Ligde kendi evinde pek başarılı olamıyorlar ve ligin en zayıf halkası durumundalar. Ziraat kupasında gelebilecekleri son aşamaya geldiklerini düşünüyorum. Sezona şampiyonluk Parolası ile çıkan Trabzonspor ise beklenen form ve motivasyondan uzaklaştı. Liderin 10 puan gerisinde kaldı. Alanya deplasmanında 5-0’lık bir hezimet sonrası kendi evinde güç de olsa Başakşehir’i 1-0’la geçmeyi başardılar. Şampiyonluktan biraz uzak oldukları için kupaya asılacaklarını ve tek maçlık bu turda rakibini saf dışı bırakacaklarını düşünüyorum.
MS:   MAÇIN GALİBİ “TRABZONSPOR”

BETNANO ORANI:  1,73

Maç Saati: 20:30

Superturkishman

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir