Bahis Tahminleri

Erdal, Sensordun & Wolf’ dan 3′ ü 1 Arada Kombinesi

14.08.2021
Lille – Nice Maç Tahmini

Fransa Ligue 1’in 2. Haftasın da son şampiyon Lille evin de Nice ile karşı karşıya gelecek, ilk haftayı 2 takım da berabere kalarak tamamlamış ve 1’er puan ile merhaba demişlerdi, ev sahibi ekip Lille geçtiğimiz hafta Metz deplasmanın da öne geçtiği maçta 3-1 geriye düşmüştü ve ev sahibi ekip 10 kişi kaldık dan sonra son dakikalar da lejyonerlerimiz den Burak Yılmaz son dakika attığı gol ile 1 puanı takımına kazandırmayı başarmıştı, konuk ekip evin de oynadığı maçta golsüz berabere kaldı ve onlar da bu deplasmana kaybetmemek için geleceklerdir ve işi sıkı tutacaklardır, zorlu geçmesini beklediğim maçta 1 adım önde duran ev sahibi ekip Lille kaybetmeyeceğini ve 1,5 gol üstü seçeneği sizlere bu maç için önereceğim tercih olacaktır, bol şanslar…
MS: 1X Çifte Şans 1,5 Üst
BETNANO ORANI: 1,63
Maç Saati: 18:00
WOLF1907
14.08.2021
Borussia Dortmund – Frankfurt Maç Tahmini

Almanya’da Bundesliga heyecanı başlıyor. Lig’in ilk haftasında Borussia Dortmund evinde Frankfurt’u konuk ediyor. Güzel bir kamp dönemi geçiren Frankfurt oynadığı 5 hazırlık maçının 4 tanesini kazanmış. Strasbourg’la oynadığı mücadeleden ise son dakikalarda yediği gol ile 3-2 lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Bundesliga’nın köklü ekibi ligin ilk karşılaşmasında zorlu Dortmund deplasmanında puan yada puanlar arayacak. Dortmund ise tartışmasız Bayern Münih’in ardından Bundesliga’nın en iyi ismi lige evinde galibiyetle başlayıp hem taraftarına iyi bir skor vermek hemde lige iyi başlamak için elinden geleni yapacaklardır. İki takımın aralarında oynadığı son 5 lig maçının 4 tanesinde rakipler birbirleri karşısında gol bulmuş. Ben geçen sene UEFA kupasına da damga vuran Frankfurt’un yenilse bile bir kez daha Dortmund deplasmanında gol veya goller bulacağını düşünüyorum.
MS: Her İki Takım Gol Atar
BETNANO ORANI: 1.75
Maç Saati: 19:30
ERDALTZLR
14.08.2021
Jeju United FC – Ulsan Hyundai FC Maç Tahmini

Güney Kore K League 1 Liginde oynadığı 23. maç neticesinde 44 puanla, 21 karşılaşma yapan Jeonbuk önünde 5 puan farkla maç fazlası ile lider konumda bulunan Ulsan Hyundai FC 12 Galibiyet, 3 Mağlubiyet ve 8 Beraberlik almış. Attığı 36 gole karşılık kalesinde 24 gol görmüş. Ev sahipliği yaptığı 20. haftada Suwon’a 5-2 gibi bir skorla farklı mağlup olan ardından Seul karşısında golsüz beraberlik ile sahadan ayrılan ekip son iki maçını 2-1’lik skorlarla kazanmış. Son olarak Güney Kore FA Kupasında çeyrek final maçında Yangju Citizen takımını 2-0 mağlup etmiş. Ev sahibi konumunda bulunan Jeju United FC ligde oynadığı 22 karşılaşmada 24 puan toplayarak 8. sırada yer aldı. 11. haftada Seul karşısında alınan 2-1 galibiyetin ardından 11 haftadır galibiyet hasreti çeken Jeju United FC Güney Kore FA Kupası üçüncü turunda Sangju Sangmu’ya 1-0 yenilerek kupadan elendi. Bu maç hakkında düşüncem en az 2 gol olur yönünde 1,5 ÜST seçeneğidir.
MS: Toplam Goller 1,5 Üst
BETNANO ORANI: 1.30
Maç Saati: 13:30
SENSORDUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir