Bahis Tahminleri

05.05.2022 Wizzysp Kombinesi

Roma – Leicester City 22.00

Avrupa Konferans Ligi finalinde evinde çok formda olan Roma içerde sadece Konferans ligine odaklanan Leicester’ı ağırlayacak. Zorlu maç öncesi denk bir mücadeleye şahit olacağız gibi duruyor. Roma formsuz dönemlerini geride bırakmış gibi dururken. Evinde Bologna ile 0-0 berabere kalması yarı final eşleşmesi için kafalarının Avrupa’da olduğunu göstermiş oldu, oyun anlamında üretken değillerdi ve gol bulamadılar. Leicester da hafta sonu Totthenham’a etkisiz bir oyunla 3-1 mağlup oldu.

Bu eşleşmede tarafların denk olması da eşleşmeye ayrı bir keyif katıyor bence. Karşılıklı gollerin gelmesini bekliyorum.

Maç Sonucu: Karşılıklı Gol

Betnano Oran: 1,81

Salernitana – Venezia 19.00

İtalya’da kümede kalma mücadelerinden biri olan Salernitana Venezia ile mücadele edecek. Son 3 haftada 9 puan toplayan Salernitana küme hattında iyi bir ivme yakaladı ve Venezia ile her ne kadar aralarında 3 puan olsa dahi çok daha diri ve etkili gözüküyorlar. Konuk Venezia son 14 maçında 4 puan topladı ve 1 maç kazanabildi. Açıkcası küme düşmeyi hakeden bir performans sergiliyorlar. Her ne kadar zorlu bir maç gibi görülse de Salernitana kazanmaya çok daha yakın bir durumda ve bu maçı kazanıp kümede kalmak için daha fazla savaşacaklarını düşünüyorum.

Maç Sonucu: Salernitana Kazanır

Betnano Oran: 1,81

Toplam Oran :  3,27

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir