Bahis Tahminleri

GOBLİN TV MELEKLERİNDEN 3.CEMRE KOMBİNESİ

06.03.2021
Beşiktaş – Gaziantep FK Maç Tahmini
Beşiktaş evinde Gaziantep FK‘yı konuk edecek. Yeni Malatyaspor deplasmanından galibiyet ile dönen Beşiktaş’ta moraller yerinde lig de tekrar bir seriye başladılar ve son 4 lig maçından da galibiyet ayrılarak, 4de4 yaptılar. Beşiktaş 57 puan ile 2. Sırada yer alıyor, bu hafta Gaziantep FK karşısında kazanmaları halinde, Süper Lig’in yeni lideri olacaklar. Gaziantep FK, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. 10 kişi kalmasına rağmen ve 0-1 geriye düştüğü bir maçtan güzel bir futbol oynayarak Gençlerbirliği’ni 2-1 yenmeyi başardılar. Geçtiğimiz hafta Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puan kaybetti ve Beşiktaş 1 adım daha şampiyonluk yarışında önde geçti,  liderlik için eline geçen bu fırsatı iyi değerlendireceğini düşünüyorum tercihi Beşiktaş takım golü 1,5 üstten yana kullanacağım.
MS: Beşiktaş Takım Golü 1,5 Üst
BETNANO ORANI: 1.42
Maç Saati: 19:00
Cankat Öztürk

Sheffield United – Southampton Maç Tahmini
İngiltere Premier Lig’te Southampton lig sonuncusu Sheffield deplasmanına çıkıyor. Her ne kadar inişli çıkışlı bir grafiği de olsa Sheffield United Premier Ligten düşmeye en büyük aday fakat bu hafta Southampton karşısında da alınacak bir galibiyet, önümüzdeki haftalar için kümede kalma umutlarını arttırabilir. Maç öncesinde Phil Jagielka’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Sander Brege ise sakat. Southampton ise iyi başladığı ligte düşüşüne engel olamadı. oynadıkları son 9 maçta ise sadece 1 beraberlik alabildi. Maç öncesinde Southampton’da Oriol Romeu ve Minamino’nun sakatlıkları devam ediyor. Sheffield United için ligte kalma umutlarını yeşertecek Southampton içinse düşüşe dur diyecek bir maç olduğu için ben iki takımında maçı kolay bırakmayacağını düşünüyorum. 1.5 gol barajı aşılacaktır.
MS:  1.5 GOL ÜSTÜ
BETNANO ORANI:  1.41
Maç Saati: 18:00
HKN3028

Osasuna – Barcelona Maç Tahmini
İspanya La Liga’da şampiyonluğu kovalayan Barcelona lider Atletico Madrid’in son 5 haftada yaşadığı puan kayıplarını iyi değerlendirdi ve maç fazlasıyla puan farkını 5e kadar indirdi. Geçtiğimiz hafta Sevilla deplasmanından da 3 puanla dönen konuk ekip son 10 lig maçında 9 galibiyet ve 1 beraberlik çıkarmış durumda. Ev sahibi Osasuna’da geçtiğimiz haftayı 3 puanla kapatan ve yükselen ivme yakalayan ekiplerden , son 7 maçtan 4 galibiyet ve 1 beraberlik çıkarmayı başardılar fakat bu defa rakipleri dünya devi Barcelona. Konuk ekip Barcelona’nın lider Atletico Madrid’in Real Madrid ile karşılaşacağı haftada puan kaybına tahammülü olmayacaktır.
MS:  BARCELONA KAYBETMEZ VE 1.5 ÜST
BETNANO ORANI: 1.35
Maç Saati: 23:00
mBARAN

Juventus – Lazio Maç Tahmini
Lige belli açılardan her sene favori olarak giren Juventus 24 hafta sonunda 3. sırada bulunuyor bu sene İtalya liginde yarışın daha çetin geçmesini beklediğimi ilk haftalarda söylemiştim, bunda hem İnter Milan Atalanta gibi ekiplerin yükselişi eski formlarına dönüşü hemde Juventus’un geçtiğimiz yıllara oran ile kadro kalitesi olarak gerilemesi eldeki yıldızların sakatlığı ve teknik adam Pirlo’nun istenileni verememesi gibi bir çok sebep ile önceki senelerde ki dominasyonu yok. Hücum anlamında tamamen Cristiano Ronaldo’nun ayaklarına bakıyorlar ama savunmada hala en üst düzey takımlar ligin en az gol yiyen takımı olduklarını hatırlatalım. Lazio bu sene beklenilenin altında devam ediyor son sezonlardaki çıkışları bu sezon yok 7. sıradalar son 2 haftadır kaybediyorlar ve en önemlisi oyun anlayışları çözülmüşe benziyor. Bu karşılaşma için düşüncem her ne kadar salı günü şampiyonlar ligi rövanş maçına çıkacak olsalarda buraları puansız geçerlerse formda olan İnter ligi göğüsleyebilir ben Juventus’un iç saha karnesini göz önünde bulundurarak maçı kaybetmeyeceğini ama Porto maçının da akıllarda olacağını düşünüyorum kondisyonları çok sarsmadan dengeli bir futbol bekliyorum atıp kapanmaları çok olası yedikleri takdirde cevap verecek bir Cristiano var. Juventus kaybetmez ve 4.5 alt cazip bir tercih.
MS: 1X Çifte Şans ve 4.5 Alt
BETNANO ORANI: 1.47
Maç Saati: 22:45
Johnwall21
 
TOPLAM BETNANO ORANI: 3.97

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı GİRİŞ-TIKLA.gif

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir