Bahis Tahminleri

Edward’ dan The Revelotion Kombinesi

30.12.2021
Bristol City – Queens Park Rangers Tahmini

İngiltere Championship | 25. Haftasında Bristol City – Queens Park Rangers karşılaşmasını izleyeceğiz… QPR ekibinin gole istekli ve gol çıkaran bir takım niteliğinde olduğu ülkece bilinen bir durum.. Bir İngiliz atasözü buna göre der ki; Qpr varsa orada gol de vardır… Lig’de büyük bir yığılma olduğunu ve takımların birbirine denk bir performans izlediğini söyleyebiliriz.. Qpr ekibi de liderlerin altında ve yığılma yaşayan orta direk ekibinin tam üzerinde kalmış durumda ve pozisyonunu yukarı çekmek istiyor.. Beraberlik istemeyen ve stabil kalmak istemeyen bir yapıda olan lig’in iki takımı da gole oldukça müsait..
MS: Toplam GollerÜst (1.5)
BETNANO ORANI: 1.30
Maç Saati: 22:45
EDWARDCULLEN🗡️


Paços Ferreira – Santa Clara Tahmini
Portekiz Primeira Liga’nın 16.haftasında Paços Ferreira ve Santa Clara karşı karşıya geliyorlar.. Portekiz Primeira’da ciddi bir fark durumu mevcut ve iki takım arasında da lig’de yakın bir performans derecelemesi bulunuyor… Fakat Santa Clara ekibi daha çok savunmayı geri planda bırakmış olacak ki -17 averaj değerinde bulunuyor, Pacos ekibiyse -8 averajda.. Bu averaj değeri iki takımda denge yaratacaktır diye düşünüyorum.. Pacos ekibi tam 10 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabilmiş durumda.. Santa Clara son haftalar daha bi toparlamaya çalışan taraf konumunda fakat iki ekip de zor durumda diyebiliriz.. Karşı karşıya geldikleri performanslarda da genelde 2.5 barajının geçilmesi daha da önemlisi karşılıklı gole yakın olmaları bu maçın üst olacağına işaret ediyor.. İki takımın şu an bulunduğu durum da üst olmasına müsait..
MS : Toplam Goller Üst (1.5)
BETNANO ORANI : 1.44
SAAT : 20:00
EDWARDCULLEN🗡️


Tondela – Gil Vicente Tahmini
Portekiz Primeira Liga’nın 16.haftasında Tondela ve Gil Vicente karşı karşıya geliyorlar… Tondela ekibinin sahaya ya hep ya hiç düşüncesiyle çıktığını söylememiz zor değil.. Son 10 karşılaşmasına baktığımızda beraberliği olan karşılaşması yok ve skor’a yatmayı sevmiyorlar… Maç eğer berabere seyrediyorsa stratejik olarak atak yapıyorlar ve beraberlik istemiyorlar.. Son 10 haftadır olan çizelgeden anlaşılması gerekiyor ki ya yap ya hiç düşüncesi Tondela’nın mevcut stratejisi.. Gil Vicente ise lig’in orta hattına demirlemiş ve stabil şekilde yoluna burada devam ediyor.. İkilinin karşılaşmalarına baktığımızda genel olarak karşılıklı goller hakim görünüyor..Portekiz’in sürpriz karşılaşmalarından biri olacağına ve 1.5 barajının aşılacağına inanıyorum.
MS : Toplam Goller Üst (1.5)
BETNANO ORANI : 1.34
SAAT : 20:00
EDWARDCULLEN🗡️

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir