Bahis Tahminleri

28.12.2021
Chesterfield – Halifax Town Tahmini
İngiltere Ulusal lig’de Chesterfield ve Halifax karşı karşıya geliyorlar.. Lig’in iki lideri ve iki aynı puanda olan ekip karşı karşıya gelecekler.. Chesterfield ekibinin avantajı +6 averaj olarak ele alınıyor, 7 ay önce çıktıkları maçta deplasmanda 2-1 kazanan Chesterfield şu anda da avantajlı durumda.. Lig’de öyle bir durum mevcut ki 7 takım da şampiyon olabilecek puan ve potansiyele sahip durumdalar fakat şampiyonluk 1 lidere ait olacak.. Bunun mücadelesini sahada verecek olan iki ekibin de müthiş performans sergilediğini görebiliriz… Özellikle Chesterfield ekibinin Galibiyet zinciriyle bağlandığını ve kademe kademe ilerlediğini görmek gerekiyor.. 10 haftalık performanslara baktığımda Chesterfield ekibinin hiç mağlubiyeti bulunmuyor ve bu büyük bir başarı.. Bu karşılaşmada da bir takımın hareketli oynamasıyla hemen ardına gollerin geleceğini düşünüyorum ve hareketli bir maç olacaktır..
MS: Toplam GollerÜst (1.5)
BETNANO ORANI: 1.35
Maç Saati: 18:00
EDWARDCULLEN🗡️
Academica – Trofense Tahmini
Portekiz 2.lig’de Academica ve Trofensa ekibi karşı karşıya geliyorlar… Academica’nın lig’de acınası bir durumda olduğunu ve kötü bir oyun sergilediklerini söylemek hiç zor değil… Trofensa ekibi de yine yığılmanın altında kalan takımlar diye tabir ettiğimiz bir takım durumunda ve her ne kadar küme hattından uzak olsa da 2.lig’de bu derecede olması da kötü gidişatını ele veriyor.. Averaj dengesini 0’da kuran Trofense ekibinin pozitif bir konuma gelmesi için skor’a oynaması gerekiyor, Academica ekibinin geçtiğimiz ay çıkarmış olduğu performans çizelgesinde mağlubiyet zinciri olduğunu fakat bu haftalar, daha temkinli hareket ettiğini söyleyebiliriz… Bu ikilinin karşılaşması sonucu 1.5 barajının aşılacağını düşünüyorum…
MS : Toplam Goller Üst (1.5)
BETNANO ORANI : 1.35
SAAT : 23:00
EDWARDCULLEN🗡️
Tondela – Gil Vicente Tahmini
Portekiz Primeira Liga’nın 16.haftasında Tondela ve Gil Vicente karşı karşıya geliyorlar… Tondela ekibinin sahaya ya hep ya hiç düşüncesiyle çıktığını söylememiz zor değil.. Son 10 karşılaşmasına baktığımızda beraberliği olan karşılaşması yok ve skor’a yatmayı sevmiyorlar… Maç eğer berabere seyrediyorsa stratejik olarak atak yapıyorlar ve beraberlik istemiyorlar.. Son 10 haftadır olan çizelgeden anlaşılması gerekiyor ki ya yap ya hiç düşüncesi Tondela’nın mevcut stratejisi.. Gil Vicente ise lig’in orta hattına demirlemiş ve stabil şekilde yoluna burada devam ediyor.. İkilinin karşılaşmalarına baktığımızda genel olarak karşılıklı goller hakim görünüyor..Portekiz’in sürpriz karşılaşmalarından biri olacağına ve 1.5 barajının aşılacağına inanıyorum.
MS : Toplam Goller Üst (1.5)
BETNANO ORANI : 1.34
SAAT : 20:00
EDWARDCULLEN🗡️

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir