Bahis Tahminleri, GÜNCEL SPOR HABERLERİ

Karma Canlı Kombine: 08.06.2020

08.06.2020
LAMIA – PANAITOLIKOS (20:00)
Düşme hattına yakın ve aynı durumda puana ihtiyacıolan iki takım karşılaşıyor. Panaitolikos Yunanistan Premier Ligi’nin en alt sırasında yer alıyor ve oldukça tehlikeli bir durumda. 3 puana ihtiyaçları var fakat aynı zamanda Lamia istikrarı sağlayarak ligi kapatma peşinde. Panaitolikos takımının kaybetme gibi bir lüksü yok. Maç öncesi alınabilecek en mantıklı bahsin taraf golündne yana olması gerektiğini düşünüyorum. Lamia açıldıkç Panaitolikos takımı da hiçbir fırsatı kaçırmamaya gayret edecektir. Bu sayede bulunmaz bir nimet ve çok güzel bir oranla taraf golü tercihim.
MS: PANAİTOLİKOS TAKIM GOLÜ 0.5 ÜST
BETNANO ORANI : 1.43
CANKATOZTURK

ALASHKERT – FC ARARAT ARMENİA
(16:30)
Ermenistan Premier Ligi’nde istikrarı sağlayan iki takım karşı karşıya geliyor. Ararat son karşılaşmalarını galip gelerek iyi bir çıkış yakaladı ve bu sayede ilk sırada yer alıyor. Alashkert’in ise bu zincirden kopmaması gerekiyor. Bu deplasmandan puan alabilmeleri çok önemli. Üst zincire tutunmak istiyorlarsa bu maçı yönetebilmek zorundalar. Zirve sahibi Ararat’ın yerini sağlamlaştırabilmesi için yine puan peşinde olacaktır en kötü ihtimal yine onlar için beraberlik. Golsüz biteceğini ummadığım bu maçta bir takım gol atarsa diğeri de karşılık vereceği yönünde.
MS: KARŞILIKLI GOL VAR
BETNANO ORANI : 1.76
EDWARDCULLEN

VYSOCİNA JİHLAVA – HRADEC KRALOVE
(19:00)
Çek Cumhuriyeti Ligi’nde 5. ve 6. sıradaki iki mücadeleci takım karşı karşıya geliyor. ikisinind e puanı 36. Jihlava’nın rakibine kıyasla 2 yenilgi fazlası var. Bu fazlalığı diğer maçlardan aldığı galibiyetlerle tamamlamış. Ev sahipliğini Jihvala’nın yaptığı Kralove karşılaşmasında iki takım da gol atan ve gol yiyen takımlar olduğunu hatırlatalım.  Ligin lideri Pardubice ile aralarında puan farkı çok olsa da iki takımın da 3’te yer almak istediğini düşünüyorum. Bu maçın galibinden sonra ipler kopabilir. Bu maç için tahminim karşılıklı goller olacağını düşünüyorum.
MS: KARŞILIKLI GOL VAR
BETNANO ORANI : 1.75
ARMERİAN

HAMBURG – H. KİEL
(21:30)
Almanya Bundesliga 2’de lig başlangıcında sezona iddialı giren iki ekip birbiriyle karşılaşıyor. Ev sahibinin bir üst lige çıkma şansı devam ederken, misafir takım lige havlu atmış durumda olsa da düşme korkusu yaşamak istemiyor. Hamburg 49 puan ile 3. sırada yer alıyor ve bir üzerinde bulunan rakibinin 2 puan gerisinde takibini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda bir üstünde bulunan rakibine 3-2 mağlup olmuştu ve böylece elindeki avantajı rakibine verdi. Bu maçta artık puan kaybına tahammülü olmayan ev sahibi ekip sahadan galip ayrılmak isteyecektir ve gol bulmaya yakın taraf. Dişli rakibi karşısında sürpriz gol yeme ihtimaline karşılık ev sahibi kaybetmez ve 1.5 gol üstü seçeneği ile kombine kuponlarda yer verilebilir…
MS: 1X ÇİFTE ŞANS VE 1.5 ÜSTÜ
BETNANO ORANI : 1.42
WOLF1907

TOPLAM BETNANO ORANI :
6.25

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir