Bahis Tahminleri, GÜNCEL SPOR HABERLERİ

Karma Canlı Kombine (27.07.2020)

27.07.2020

SOMASPOR – PAZARSPOR (21:00)
TFF 3. Lig 3. Grupta ligi 5. sırada tamamlayan Muğlaspor Play Off’a kalarak Somaspor ile Perşembe günü karşı karşıya gelmiş, ligde 2 maçta da mağlup ettiği Somaspor’a 2-0 yenilmişti. Pazarspor Nevşehir Belediyespor ile oynadığı maçı 2-1’le geçti. Alınan sonuçların ardından Somaspor ile Pazarspor isimlerini finale yazdırdı. Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden siyah-beyazlı takım, Pazarspor’u yenmesi halinde tarihinde ilk kez 2’nci Lige çıkacak Pazarspor Play Off maçında rakibin 10 kişi kalmasına rağmen 90+6 bulduğu gol ile finale yükseldi. Somaspor oynadığı futbol ile göz dolduruyor bu maçıda kazanıp 2’nci lig’e çıkacaklarını düşünüyorum.
MS: TURU GEÇER SOMASPOR
BETNANO ORANI : 1.61
CANKATOZTURK

BENEVENTO – CHİEVO
(22:00)
İtalya Serie B ‘ de son 2 haftaya girmiş bulunmaktayız. Şampiyonluğunu haftalar öncesinden ilan eden Benevento kendi evinde Chievo yu ağırlayacak. Benevento şampiyonluğun getirmiş olduğu rehavet ile son 5 maçının sadece 2 tanesini kazanabildi. Bu olay artık onlar için bir sorun teşkil etmiyor. Chievo ise Yükselme grubuna katılabilmek için mücadele veriyor.  9. Sırada yer alan Chievo ‘nun 50 puanı bulunuyor ve adını ilk 8 e yazdırmak isteyecektir. Taraf tahmininin zor olacağı bir karşılaşma olsa da Chievo’nun Benevento karşısında 1 gol de olsa bulacağını düşünüyorum.
MS: CHİEVO TK. GOLÜ 0.5 ÜST
BETNANO ORANI : 1.30
ERDALTZLR

KURESSAARE – TALİNNA KALEV
(19:00)
Estonya Meistriliiga’da bu sezon daha  önce 2 defa karşılaşmış olan Kuressaare ve Talinna kalev 3. defa karşı karşıya geliyor.İlk iki maçı Kuressaare 2-0 skorlar ile kazanmayı bilmişti , zaten konuk ekibin 13 maçta sadece 8 puan toplayarak ligin dibinde yer aldığını görüyoruz , oynadıkları son 4 maçta gol dahi atamadılar.Ev sahibi Kuressaare’ın durumu da pek iç açıcı olmasa da 3. defa kazanmaya yakın görüyorum.
MS: KURESSAARE KAZANIR
BETNANO ORANI : 1.38
mBARAN

UMF AFTURELDİNG – LEİKNİR
(22:15)
Son 5 maçında 3 galibiyet 1 mağlubiyet 1 beraberlik alan Afturelding 10 puan ile ligde 8. durumda. Maçlarında açık bir futbol oynayan ve bol gollü geçiren Afturelding rakibi olan Leiknir karşısında da evinde galibiyet yakalamaya çalışacak. Leiknir ise son 5 maçında 3 galibiyet 2 mağlubiyet ile ligin 3. sırasında. Deplasman maçlarında iyi bir performans sergileyen Leiknir bu maçta da gol ve goller bulacağını düşünüyorum ve gerçekten seyiri güzel ve keyifli bir maç izletecekler. Bu yüzden tahminim 2.5 gol üstü olacak.
MS: TOPLAM GOLLER 2.5 ÜST
BETNANO ORANI : 1.38
HKN3028

TOPLAM BETNANO ORANI : 3.92


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir