Bahis Tahminleri, GÜNCEL SPOR HABERLERİ

22.5.2020 Karma Canlı Kombine

22.05.2020

HERTHA BERLIN – UNION BERLIN (21:30)
Bundesliga’da bu hafta Berlin derbisi izleyeceğiz. Ligin orta sıralarında yer alan iki Berlin takımı da çıktıkları hemen hemen her maçta gol bulma özelliğine sahip. Karşılaştıkları son 5 maçın hepsinde karşılıklı goller bulmuşlar. Tatlı sert geçmesini beklediğim bu derbide her ne kadar Hertha Berlin galibiyete daha yakın dursa da Union’ın Hertha karşısında gol bulacağını düşünüyorum.
MS: KARŞILIKLI GOL VAR
BETNANO ORANI : 1.55

CANKATOZTURK

NÜRNBERG – ERZGEBİRGE AUE (19:30)
Bundesliga 2’de kritik bir maç bizleri bekliyor. Köklü kulüplerden ev sahibinin, taraftarlarının bir üst lig beklentisi ile lige başlarken şu an küme düşme potasının hemen üstünde yer alması tam bir hayal kırıklığı oluşturdu ve evlerinde oynadıkları maçlar artık hayati önem taşımakta. Puan kayıplarına tahammülleri olmayacaktır. Aue, ev sahibine oranla daha rahat ve üst lig için play-off şansı var. Bu maçta alacağı galibiyet ile şansını devam ettirmek stiyorlar. İki takımın aralarında oynadığı maçlarda gibi bol gollü geçiyor dolaıysıyla trafların skora katkısı yapmasını beklediğim maçta karşılıklı gol var seçeneği değerlendirilebilir.
MS: KARŞILIKLI GOL VAR
BETNANO ORANI : 1.65

WOLF1907

HEıDENHEıM – WEHEN (19:30)
Heidenheim geri dönüşle beraber kaybettiği puanlarını geri almak istiyor. Bunun için tüm fırsatları değerlendirebilir ve sahaya gol için çıkacaklar. Defansif olarak kötü durumda olan Heiden, hücum alanında aktif bir rol üstlenmesi gerekecek bu durumda aktif bir futbol seyredeceğiz.  Wehen ise aranın ardından sağlam bir dönüş sergiledi bu performanslarını düşürmeden yola devam edeceklerdir.
MS: TOPLAM GOLLER 2.5 ÜST
BETNANO ORANI : 1.76

EDWARDCULLEN

SHAKHTYOR SOLİGORSK – FC BELSHİNA (20:00)
Shakhtyor Ligde güzel yol kat eden takımlardan, Belshina ise acil toparlanması gereken lig sonuncusu. Shakhtyor hücumda aktif rol alan bir takım ve ligde üst sıralara yerleşebilmek için tüm dikkatini vermiş durumda. Belshina maçı dengede tutmaya ve kazandığı pozisyonlarla gol bulmaya çalışacaktır. Shakhtyor ise her türlü bu kolay takımdan faydaları sağlamak için elinden geleni yapacaktır. Birisi ligde ilk sıralara zıplamaya çalışan, diğeri ligde son sıradan kendisini kurtarmaya çabalayan bir takım. Bu sayede güzel oyun çıkaracaklarını düşünüyorum.
MS : TOPLAM GOLLER 2.5 ÜST
BETNANO ORANI : 1.69

ARMERİAN

TOPLAM BETNANO ORANI : 7.60

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir