Bahis Tahminleri


22.11.2021
Dijon – Auxerre Maç Tahmini

Fransa Ligue 2’de lig’in 16.sırasındaki Auxerre ve 2.sırasındaki Dijon ekibi karşı karşıya geliyor… Auxerre ekibinin güzel bir gidişata ve lig’de şampiyon olma yolunda güzel bir başarıya ilerlediğini ve kademe kaydettiğini görebiliriz.. Kümülatif olan değerlemeye sahip tüm takımlar eninde sonunda hakettiği kazancı sağlıyor ve lig’de güzel bir imza atıyorlar… Sayısal olarak da gerek takım ruhu ve gerekse stratejik yönden hamlelerle takımların daha güzel bir performans izlemesi her zaman mümkün.. Yeter ki bu ruh yakalansın ve oyuncuların motivasyonu sağlansın.. Auxerre ekibi de tam olarak bu ruh’a bu haftalar erişmiş durumda ve motivasyonları sağlam.. Dijon’a baktığımızda da kazanmak ya da kaybetmek üzerine oynayan baskıcı bir oyuna sahipler… Özellikle son haftalar karakteristik ve hareketli bir performans sergileyen Dijon ekibi lig’in son hattından kurtulmak istiyor.. Öyle görünüyor ki bu karşılaşmada en az 2 gol izleyeceğimizi düşünüyorum.
MS: Toplam Goller 1,5 Üst
BETNANO ORANI: 1,37
Maç Saati: 22:45
EDWARDCULLEN
22.11.2021
Trabzonspor – Gaziantep FK Maç Tahmini

Spor Toto Süper Lig’in 13. hafta kapanış mücadelesinde Trabzonspor evinde Gaziantep FK ‘yı ağırlayacak. Ligte henüz mağlubiyeti bulunmayan Bordo Mavililer 30 puanla liderlik koltuğunda yer alırken en yakın rakibiyle arasında ki puan farkını ise 7 ye çekmiş durumda. Gaziantep ise çok kötü başlangıç yaptığı ligte son 5 haftada aldığı 7 puanla kendisini orta sıralara kadar çıkarttı. Galatasaray ve Fenerbahçe derbisinin olduğu haftada bu maçı da kazanıp puan farkını iki İstanbul ekibinden biriyle daha da açmayı planlayan Trabzonspor ‘ da sezonu kapatan Gervinho hariç önemli bir eksik bulunmuyor. Her ne kadar işleri hiç kolay olmayacak olsa da Gaziantep cephesi de bu maçtan puan yada puanlarla ayrılıp kendini düşme hattından daha da uzaklaştırmanın yollarını arayacaktır. Her iki taraf içinde önemli bir maç keyifli bir 90 dakika olacağını düşünüyorum. Tercihim ” 2.5 gol üstü ” şeklinde olacaktır.
MS: Toplam Goller 2,5 Üst
BETNANO ORANI: 1,70
Maç Saati: 20:00
ERDALTZLR
22.11.2021
Hellas Verona – Empoli Tahmini

İtalya Serie A’nın 13.haftasında birbirine benzeyen ve lig’de aynı değerlemeye sahip iki takım karşı karşıya geliyorlar… Birbirine benzeyen iki takım diyorum çünkü 10.sırada Hellas, 11.sırada Empoli ekibi bulunuyor fakat gözden kaçmaması gereken nokta Averaj kısmı. Empoli ekibinin -5 averajı bulunuyor ve Verona’nın ise +4 averajı bulunmakta.. Empoli ekibi gol atmak ve bu dengeyi kurtarmak için strateji izliyor özellikle son 2 karşılaşmasında beraberlik üzerine yürüttüğü karşılaşmalarda averaj dengesini sağlamak istemiş fakat başarısız olmuşlar… Bu yüzden dengi ve takımlara daha fazla gol atmak isteyerek dengeyi sağlamak isteyecekler ve kaçınmayacaklardır.. Verona ekibi şaşırtıcı şekilde ilerliyor ve Juventus ekibini devirerek geçtiğimiz hafta Napoli ekibiyle berabere kaldılar. Bu güzel skala ve değerleme boş bir takıma bırakılmayacak kadar değerli ve stratejik öneme sahip.. Verona’nın bu karşılaşmada evinde nasıl bir performans izleyeceğini çok merak ediyorum.. Bu karşılaşma içinde Empoli gol atmaya çalışacak fakat Hellas ekibinin son haftalardaki güzel performansıyla çarpışacak ve istediğini elde edemeyecektir diye düşünüyorum. Açık oynayan Empoli ve karşısında sağlam bir Hellas bulunuyor. Hellas ekibi bu karşılaşmayı kazanır..
MS: Hellas Verona Kazanır
BETNANO ORANI: 1,74
Maç Saati: 20:30

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir