Bahis Tahminleri


23.11.2021
Villareal – Manchester United Maç Tahmini

Bu maçı yazmaya başladığım dakikada United Solkjaer ile yollarını açıkladığını duyurdu. Ben boş koltuğun bile bu malzemeyi kullanma konusunda daha verimli olacağını düşünenlerdenim ve bu haber ile beraber fikrim perçimlenmiş oldu. Ligde kötü sonuçlar alan kırmızı şeytanlar en son haftasonu Watford’dan 4 gol yediler. Lig için bence Liverpool City hatta Chelsea varken şansları zaten çok yoktu ve bu puan kayıpları ile ilk 4 onlar için başarı olacaktır. Ama şampiyonlar Liginde hedef koymak o kadar uzak ihtimal değil. Özellik Ronaldo gibi bir Winner bir lider oyuncunuz varsa. Old Trafford’da oynanan ilk maçta Villareal iyi mücadele etse de son dakika bu sene çok gördüğümüz Ronaldo mucizesi sahneye çıktı bu maçta da hocanın gidişi takıma olumlu yansıyacaktır. En azından 1 puan alıp liderliklerini perçimlerler.
MS: X2 Çifte Şans Manchester United
BETNANO ORANI: 1,45
Maç Saati: 23:00
JOHNWALL21
23.11.2021
Young Boys – Atalanta Maç Tahmini

Şampiyonlar Lig’i F grubunda Young Boys evinde Atalanta’yı ağırlıyor. F grubunda işler hala karışık ilk 2 sırada ki takımlar 7 puan da iken Young Boys ve Atalanta ise 5 puanda. 5. mücadelelerine çıkacak olan takımların artık alacakları her puan altın değerinde. Atalanta geride kalan 4 maçta 7 gol atıp 7 gol yerken Young Boys ise 3 gol atarken kalesinde 8 gol görmüş durumda. Oynadıkları ilk karşılaşmayı Atalanta evinde 1-0 kazanmayı başarmıştı. Manchester United ‘ ın Villareal ile karşılaşacağı hafta da Young Boys’u tekrar yenip puanını 8 e çıkarmak isteyecek olan Atalanta elinden geleni yapacaktır. Fakat Young Boys evinde deplasmana nazaran çok daha tehlikeli bir takım. Taraf bahsinin risk teşkil edeceğini düşündüğüm mücadele de ” karşılıklı goller” olacaktır.
MS: Her İki Takım Gol Atar
BETNANO ORANI: 1,70
Maç Saati: 23:00
ERDALTZLR
23.11.2021
Dinamo Kiev – Bayern Munih Maç Tahmini

Bayern için söylenecek çok fazla şey yok herkesin bu sene belki de en güvendiği kalesi. Milli ara dönüşü ligde maç kaybetse de böylesine kayıplardan sonra daha motive daha gaza gelerek oynayıp telafisini yapan bir ekip. Şampiyonlar ligi arenasında bu sezon oldukça gösterişliler ve rakipleriyle aralarında en az 2 gömlek olduğunu hissettiriyorlar. Kiev hedef olarak Avrupa ligini düşünse de bu hedef hayalden öte gidemeyecek gibi. 4 maçta 17 gol atan Bayern ilk maçta Kiev ağlarına tam 5 gol bırakmıştı bu maçta da en az 2 gollü bir galibiyet almaları fikstürde ki en olası tercih gibi duruyor panzerlere güveniyorum herkese bol şanslar.
MS: Bayern Munich ve 1,5 Üst
BETNANO ORANI: 1,35
Maç Saati: 20:45
JOHNWALL21

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir