Bahis Tahminleri, GÜNCEL SPOR HABERLERİ

Karma Canlı Kombine (27.06.2020)

29.07.2020

TRABZONSPOR – ALANYASPOR
Trabzonspor sonuna kadar götürmeye çalıştığı şampiyonluk mücadelesinde kendi evinde Konyaspor’a 3-4 kaybederek şampiyonluğu Başakşehir’e verdi. Şampiyonluğu kaybetmeleri Hüseyin Cimşirin de Trabzonspor macerasının sona ermesine neden oldu.  Şu anda takımın başında yardımcı antrenör Eddie Newton var. Alanyaspor karşısında da görevine devam edecek ve son ümitleri olan Türkiye kupasını kazanmak isteyeceklerdir. Alanyaspor’da Akhisarspordan sonra Türkiye kupasını müzesine koymak için elinden geleni yapacaktır. Cemil Usta sezonunda bir ilki yaşayarak Avrupa kupalarına hak kazanmayı başaran Erol Bulut yönetimindeki Alanyaspor çok sıkı bir mücadele vereceğini inanıyorum ve her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.
MS: HER İKİ TAKIM DA GOL ATAR
BETNANO ORANI : 1.61
CANKATÖZTÜRK

LAZİO – BRESCİA
(20:30)
Inter’in Napoli ile oynayacağı bu hafta Lazio küme düşen Brescia ile karşılaşacak ve galibiyet almaları durumunda ligi 2. sırada tamamlayacaklarının farkındalar. Takım performansları inişli çıkışlı olmasına rağmen son aldıkları 1-5’lik Verona galibiyeti ile bir nebze olsun moral buldular.Bu maçta İmmobile gol krallığında Ronaldo’nun 3 gol ile önünde bulunuyor. Juventus’ta Ronaldo gol krallığı için bütün gücüyle son 2 maça saldıracaktır ve bu da İmmobile üzerinde baskıyı arttırabilir. Brescia için fazla birşey söylemeye gerek yok ligin düşen ve en zayıf ekiplerinden biri tabiki bu gol bulamayacakları anlamına gelmiyor. Seyiri yüksek bir karşılaşma bizi bekliyor diyebilirim ve Lazio bu maçında farklı bir galibiyet alacağını düşünüyorum.
MS: LAZIO KAZANIR VE 2,5 ÜST
BETNANO ORANI : 1.36
EDWARDCULLEN

UDİNESE – LECCE
(20:30)
İtalya Seri A’da son 2 haftaya girilirken kümede kalma mücadelesi veren Lecce , herhangi bir iddiası bulunmayan fakat son dönemde performansını bir hayli yükselten Udinese’ye konuk oluyor.Ev sahibi ekip sürpriz Juventus galibiyetinden sonra Cagliari’yi de devirmeyi başarmıştı.Konuk ekip ise Genoa’nın mağlup olduğu hafta Bologna’ya 3-2 kaybederek 4 puanlık farkı eritme şansını kaçırdı , Kalan iki haftada işleri çok zor olacak çünkü Udinese’yi yenip Genoa’nın da mağlup olmasını beklemek zorundalar.Konuk ekip son 5 maçından 4ünde skor üretmeyi başarırken bu 4 maçın tamamı karşılık gol var ve 2.5 üst şeklinde sonuçlanmıştır.Benzer bir senaryo ile bol gollü zevkli bir maç izleyeceğimiz düşünüyorum.
MS: HER İKİ TAKIM DA GOL ATAR
BETNANO ORANI : 1.49
mBARAN

SAMPDORİA – MİLAN
(20:30)
Milan,  daha önceki yorumlarda son dönemde gerçekten çok formda olduğunu belirtmiştim. Avrupa kupalarında playoff oynayabilmek için Napoli ile mücadele ediyorlar ve bu deplasman kendileri için çok önemli. Sampdoria ne düşme ne de Avrupa kupalarına katılma iddiası olmayan bir takım ancak kendi evlerinde de Milan’a da yenilmek tabiki istemeyecekler. Bu sebepten dolayı çok keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. 2 takımda da önemli eksikler yok. neredeyse tam kadro 2 takımda. Tabiki maç zamanı kadrolar belli olacağından rotasyon olacak mıdır bilinmez ancak dediğim gibi çok keyifli bir maç bizleri bekliyor ve düşüncem 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.
MS: TOPLAM GOL 2.5 ÜST
BETNANO ORANI : 1.61
HKN3028

TOPLAM BETNANO ORANI : 5.25


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir